Over ons

Scott Tiger is opgericht in februari 2005 en richt zich op het leveren van consultancy en diensten op het gebied van Oracle Technologie. Een belangrijk motto binnen Scott Tiger is:

“Zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en laten zien dat we doen wat we zeggen.”

De mens staat centraal

Al ligt de focus op Oracle Techonologie, het blijft mensenwerk om dit te implementeren… De mens is het “gereedschap” om de technologie te implementeren.

Creativiteit

Technologie komt tot leven als het met creativiteit toegepast wordt. Je hoeft niet alles te weten, als je maar weet waar je het kunt vinden.

Passie voor je werk

Al je de focus op alleen Oracle producten legt, mag je toch wel van passie spreken…. Je enthousiastme over je werk en de producten. Dit enthousiastme willen we graag delen met onze opdrachtgevers.

De naam …… Scott Tiger

SCOTT is de naam van een Oracle account, dat beschikbaar is na de installatie van een Oracle database. Dit schema is genoemd naar Bruce Scott, één van de eerste medewerkers van Oracle (voorheen “Software Development Laboratories”). Bruce was mede-auteur en mede-architect van de Oracle versies v1, v2 en v3.
Het schema SCOTT, bekend van de tabellen EMP en DEPT, met het wachtwoord TIGER is door Bruce bedacht. Tiger was de naam van de kat van Bruce.

Comments Off on Over ons

Comments are closed.